Zoek het juiste Ushop voor U

Hoe bestel je je (e-)bike?

1.

Kies de fiets die het beste bij uw budget past. Vind een Ushop terug (van de 500 waarmee wij samen werken) die in uw regio gevestigd is.

2.

Ga naar de Ushop van uw keuze, kies de fiets die het beste bij uw budget en behoeftes past (het Ushop kan u direct de prijs van elke fiets geven), en vraag om een offerteberekening per mail te ontvangen.

3.

U ontvangt de offerteberekening per e-mail. Klik op de link om de offerteberekening te kunnen raadplegen. Om de fiets te kunnen bestellen, moet u het vakje vinken waar u de bestelling kan bevestigen en het vakje vinken waar u uw akkoord kan geven met de Bike Policy (indien van toepassing bij uw werkgever).

4.

Uw bestelling wordt vervolgens naar uw werkgever verzonden ter validatie. Na ontvangst van deze validatie, wordt een bestelbon verzonden naar het Ubike. Onderhoudsvoucher krijgt u eens dat de fiets geleverd is (indien voorzien door uw werkgever).

5.

Als de fiets leverbaar is, zal het Ushop u contacteren om een leveringsdatum te bepalen. Uw werkgever krijgt een bevestiging van de bestelling.

(e)-Bikes

Ahooga

Modular 36V 8 speed

Tokyo bike

Bisou

Stevens

E-Courrier PT5 13.4Ah

Ridley

Fenix C Ultegra ML

Kalkhoff

Image 5.B Advance (v2020)

Tern

GSD S10

* Indicatieve prijzen

Onderhouden & Reparaties

U heeft uw fiets afgehaald ?
U kunt het nu gebruiken voor een maximum van Uw verplaatsingen.

Jaarlijks onderhoudsbudget

U hebt recht op een jaarlijks bedrag exclusief BTW voor onderhoud en reparaties. Dit bedrag, bepaald door Uw werkgever, wordt U elk jaar van Uw financieringsperiode toegekend1.

Nationaal netwerk

Wilt U een nieuwe Ushop ontdekken? Bent U verhuisd sinds U Uw (e-)bike hebt ontvangen? Wilt U profiteren van een nationaal netwerk van Partnerverkooppunten? Uw "Voucher" is geldig in alle Ushops!

Aanbeveling

De aanbeveling van Ubike: vraag 2 keer per jaar een onderhoud (naast Uw reparaties) aan Uw verkooppunt (Ushop).

Zoek het juiste "Ushop" voor U (van de 500 waarmee Ubike werkt)

Meer informatie over uw bijstand en uw verzekeringen