Getuigenissen: wat onze klanten zeggen

We zijn er trots op dat we bedrijven en particulieren meer mogelijkheden hebben geboden met onze innovatieve fietsleaseoplossingen. Maar u hoeft ons niet op ons woord te geloven: lees wat onze tevreden klanten te zeggen hebben.

Happy Ubike clients sharing their positive experiences with corporate bike leasing in Belgium

Geloof ons niet zomaar op ons woord

Ervaar het verschil van Ubike uit de eerste hand. We zijn trots op het werk dat we doen, maar we geloven dat de ware maatstaf voor ons succes ligt in de ervaringen van de bedrijven waarmee we samenwerken. Hoor het rechtstreeks van degenen die een transformatie hebben gezien in hun bedrijfsmobiliteit en -cultuur.

„Een opmerkelijke stijging van het aantal adoptiepercentages voor fietsen”

„Vandaag zitten we bijna 30% van de werknemers die ofwel voor een deel van hun woon-werkverkeer zijn gaan fietsen, ofwel op het punt staan dit te doen. Dit is een belangrijke katalysator geweest voor het versnellen van de transformatie van onze bedrijfscultuur. Hartelijk dank voor uw onwankelbare steun vanaf het begin. Ter informatie, we voelen dat Cofidis zich effectief en ambitieus begint te profileren op het wielrennen dan voorheen, wat een welkome ontwikkeling is!”

Michel Funck

COO en hoofd personeelszaken AT Banque transatlantique België

„Naadloze samenwerking”

„Ik was op zoek naar een partner om onze medewerkers te vertrouwen, die zorgde voor een gevarieerde catalogus, deskundig advies en een onberispelijke opvolging, administratief zowel voor TUC RAIL als service na verkoop voor onze medewerkers. Ubike viel al snel op en mijn ervaring heeft geleerd dat ik me niet heb vergist. De samenwerking op alle niveaus verloopt heel soepel.”

Valerie Lonneville

Manager Compensatie en secundaire arbeidsvoorwaarden bij TUC RAIL

„Betrouwbaarheid en aanpassingsvermogen”

„Onze voorkeur gaat uit naar een betrouwbare partner met een breed geografisch netwerk. We hebben voor Ubike gekozen. Ze zijn overgestapt van een startup naar een gevestigde waarde; ze luisteren aandachtig en passen hun service aan de behoeften van de klant en hun medewerkers aan.”

Ann van Buggenhout

Compensatie- en uitkeringsmanager bij PV GROUP

„Oplossingen op maat”

„Ik heb ervoor gekozen om met Ubike samen te werken vanwege het aanbod op maat dat is aangepast aan onze behoeften, vanwege de expertise en het advies, en vanwege de beschikbaarheid en het reactievermogen.”

Thibault Martens

Medeoprichter van OPTIM HR

„Competentie en reactievermogen”

„Ubike voldoet aan de verwachtingen, is responsief, zeer bekwaam en professioneel in hun dienstverlening.”

Laurence Surkijn

Manager algemene dienstverlening bij CBR

„Klantgerichte aanpak”

„We hebben voor Ubike gekozen vanwege de professionele en klantgerichte aanpak. Vanaf het begin hebben ze goed geluisterd naar onze visie en projecten en ons geholpen deze uit te voeren. Alles was bespreekbaar en er werden aanpassingen gemaakt op basis van onze wensen. Dit leidde ons tot een fietsplan dat al onze medewerkers passende voordelen biedt.”

Kristien De Schepper

HR-directeur bij Sanha

„Aandacht en service op maat”

„Ik heb Ubike als partner gekozen omdat het team vanaf de eerste contacten zeer attent en beschikbaar was. Ze hebben blijk gegeven van een groot aanpassingsvermogen aan mijn verzoeken door mij een service op maat aan te bieden.”

Noémie Bontyes

HR-zakenpartner bij MSF Supply

„Uitgebreide en onberispelijke service”

„Ubike biedt een breed scala aan fietsen die aan alle eisen voldoen. Het Ubike-team is altijd beschikbaar om op alle verzoeken te reageren. Dit maakt tijd vrij en de service is van begin tot eind perfect. Alles is geregeld. Ik raad Ubike ten sterkste aan!”

Farah Amine

Functionaris personeelszaken en mobiliteit bij BELV

„Partnerschap op lange termijn”

„Ubike is sinds 2013 partner en heeft ons altijd een complete en evoluerende service geboden. De introductie van Ushops is een belangrijke stap voorwaarts in de richting van nog meer mogelijkheden en minder administratieve lasten voor IBA. We zijn altijd een bedrijf geweest dat gelooft in de waarden van duurzame ontwikkeling, zowel op sociaal als op milieugebied. Als zodanig moedigen we efficiënte, duurzame en gezonde dagelijkse mobiliteit aan. En toen we onze samenwerking met Ubike begonnen, dachten we dat het een uitdaging zou zijn om onze medewerkers aan te moedigen om naar het werk te fietsen. Dankzij dit langdurige partnerschap is het percentage fietsadoptie zelfs voortdurend gestegen tot een indrukwekkende 20% van ons hele personeelsbestand in België. En het stijgt nog steeds.”

Thomas Canon

Programmadirecteur duurzaamheid bij IBA

„Kwaliteit en levensduur”

„Hun fietsservice en -aanbod zijn van hoge kwaliteit en we zijn blij dat we al meer dan 10 jaar met hen samenwerken!”

Carolina Cordal Rodriguez

Zakenpartner bij Voxbone

„Lokaal partnerschap en professionele opvolging”

„Ik heb voor Ubike gekozen omdat ze een lokale partner waren die voldeed aan onze behoeften op het gebied van ondersteuning bij de uitvoering van het fietsplan. Verder is het aanbod aan verkooppunten van Ubike erg breed. Hun opvolging is zeer professioneel tijdens de uitvoering van het fietsplan en ook daarna. We lanceren onze derde fietscampagne in april 2021 en blijven samenwerken met Ubike.”

Pierre de Munck

CFO bij Firmenich

„Een gepassioneerd en aanpasbaar team”

„Op aanbeveling van een naburig bedrijf in Louvain-la-Neuve, dat al ver gevorderd is op het gebied van zachte mobiliteit, hebben we ervoor gekozen om met Ubike samen te werken. Geen spijt, het was een uitstekend advies! Ubike is een bedrijf op mensenmaat, geleid door overtuigde, gepassioneerde mensen die hun enthousiasme overbrengen en zich aanpassen aan de specifieke kenmerken en beperkingen van zijn klanten.”

Donatienne Bourdon

Compensatie- en uitkeringsmanager bij carmeuse

„Uitgebreide opties en nabijheid”

„Na marktanalyse hebben we voor Ubike gekozen vanwege de nabijheid, de omvang van de service (leasing + onderhoud) en beschikbaarheid; in 2017 bevestigden we ons contract bij de uitbreiding van de catalogus: van 5 modellen zijn we overgestapt op 35 mogelijkheden, waardoor alle fietsers (momenteel meer dan 100) hun ideale fiets naar keuze konden vinden, met een financiële bijdrage die evenredig is aan de categorie van de uitrusting.”

Catharina Stroobant

HR-manager bij Solvay

„We hebben ervoor gekozen om Belgische innovatie te steunen”

„Als toonaangevende Belgische energieleverancier waardeert OCTA+ duurzaamheid en efficiëntie, wat ons helpt om Ubike te ondersteunen, een Belgische scale-up die bedrijfsmobiliteit transformeert. De keuze voor flexibele leasing van Ubike weerspiegelt onze toewijding aan milieuwaarden en lokale bedrijfsondersteuning, een belangrijke factor voor ons. Deze samenwerking heeft ons woon-werkverkeer verbeterd en toont onze toewijding aan een groenere toekomst voor onze werknemers en de planeet. De focus van Ubike op klanttevredenheid en innovatie staat centraal in onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid.”

Xavier Rigo

MANAGING DIRECTOR bij OCTA+

Wil je je ervaring delen?

We horen graag van je! Als u een tevreden klant van Ubike bent en uw ervaringen wilt delen, neem dan contact met ons op.

Maak vandaag nog uw gratis account aan en begin met de transformatie van uw bedrijfsmobiliteit!

Check icon
Snelle installatie: Je fietsleaseprogramma kan in een mum van tijd operationeel zijn.
Check icon
Abonnementen op maat: Pas het programma aan de unieke behoeften van uw bedrijf aan.
Check icon
Deskundige ondersteuning: Ons team is er om u bij elke stap te begeleiden.
Check - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Bedankt

Bedankt dat je contact hebt opgenomen. We hebben je zojuist een e-mail gestuurd. Kijk alsjeblieft in je inbox. Als je het niet ziet, controleer dan ook je spambox.
Oeps! Er is iets misgegaan tijdens het verzenden van het formulier.